Perdagangan Social
DAPATKAN KEUNTUNGAN TAMBAHAN DENGAN PERDAGANGAN SOCIAL
Melabur dalam strategi-strategi yang paling menguntungkan, cipta strategi anda sendiri dan mendapat ganjaran yang tinggi daripada para pelabur
RAMM ialah perkhidmatan pelaburan yang selamat yang boleh mendapatkan keuntungan di pasaran kewangan dengan mengikuti strategi pedagang yang berpengalaman.
RAMM (Peruntukan Risiko & Pengurusan Wang)
Kebolehpercayaan dan kebolehgunaan
Platform ini mempunyai antara muka intuitif yang memudahkan proses membuat keuntungan.
Perlindungan modal daripada kerugian secara tiba-tiba dan tidak dapat diramalkan
Perlindungan modal daripada kerugian secara tiba-tiba dan tidak dapat diramalkan
Sistem akan mengira saiz lot secara automatik untuk menyalin isyarat berdasarkan perkadaran pelaburan anda dan modal pengurus.

Untuk meminimumkan risiko, anda boleh memilih nisbah salinan urus niaga dan menetapkan had kerugian, apabila mencapai had tersebut akaun anda akan henti langganan daripada strategi dan kedudukan pembuka akan ditutup secara automatik.
Ketepatan tinggi menyalin strategi perdagangan
Semua pesanan yang disalin dilaksanakan serta-merta pada harga pasaran, ini memastikan ketepatan salinan yang tinggi dan memberikan potensi pendapatan yang besar, terutamanya untuk sistem perdagangan berfrekuensi tinggi.
Pada akhir setiap tempoh dagangan, selepas penutupan sesi dagangan pada hari Jumaat, semua pedagang perkhidmatan RAMM secara automatik mengakru keuntungan untuk minggu lalu.
Bagaimana cara untuk melabur dengan RAMM?
Daftar. Ikuti prosedur pendaftaran akaun RAMM yang mudah.
Melabur dan menjana pendapatan. Pilih strategi terbaik daripada penarafan dan melabur di dalamnya, atau cipta strategi anda sendiri dan dapatkan ganjaran yang tinggi daripada pelabur.
Pilih saiz pelaburan. Buat deposit ke dalam akaun RAMM anda dalam apa jua cara yang senang untuk anda dan melabur dalam strategi yang paling menguntungkan.
01
02
03
Untuk pelabur
DAPATKAN KEUNTUNGAN TAMBAHAN DENGAN PERDAGANGAN SOSIAL
Salin pelaburan daripada pelabur yang berjaya
Langgani salah satu daripada beberapa pedagang daripada penarafan strategi dan secara automatik kedudukan mereka akan disalin ke akaun anda.

Cipta portfolio yang pelbagai dengan voltaliti yang rendah, di mana kerugian seorang pedagang akan dibayar pampasan setiap hari melalui pendapatan orang lain.
Apabila membuat pelaburan anda perlu membuat profil pelaburan daripada beberapa parameter
Matlamat - tetapkan matlamat untuk keuntungan dan dapatkan keuntungan yang diingini.
* Keupayaan untuk berhubung dengan ratusan strategi pada satu akaun RAMM
Perlindungan - tetapkan ambang perlindungan pelaburan dan selamatkan modal anda daripada situasi pasaran yang tidak dijangka.
Faktor - tetapkan nisbah salinan naik/turun untuk meminimumkan risiko anda.
Untuk pedagang
HACKING PERTUMBUHAN BAGI PEDAGANG YANG UNTUNG
Cipta strategi anda sendiri dan dapatkan pendapatan lebih banyak
Berdagang dengan jayanya dan ingin mendapatkan pendapatan yang lebih banyak? Cipta strategi anda sendiri, terbitkannya dalam strategi rating dan dapatkan komisen tambahan daripada setiap transaksi yang berjaya atas perbelanjaan pelanggan.

Pelaburan baru ke dalam strategi anda tidak memerlukan sebarang perubahan dalam perdagangan anda. Platform RAMM mengira jumlah dagangan yang diperlukan untuk setiap pelabur anda secara automatik. Penciptaan pelaburan baru dan penutupan pelaburan yang sedia ada adalah secara automatik sepenuhnya dan tidak memerlukan sebarang tindakan daripada anda. Anda boleh meneruskan dagangan seperti yang anda lakukan sebelum ini, sambil mendapat keuntungan tambahan daripada pelabur anda.
Apabila mencipta strategi, ia adalah sudah cukup untuk menentukan beberapa parameter yang mudah
Ganjaran - menetapkan julat ganjaran kepada 50% dan mendapat keuntungan tambahan untuk setiap transaksi yang berjaya.
* Keadaan dagangan terbaik dan kecairan yang tinggi
Komisen perolehan - tetapkan komisen tambahan ke atas perolehan dan dapatkan lebih banyak keuntungan.
Nama strategi - nyatakan nama strategi di mana strategi akan diterbitkan dalam strategi rating dan akan tersedia untuk pelanggan.