MetaTrader 4
PLATFORM UNTUK BERDAGANG
Dengan menggunakan platform ini, anda akan mendapat peluang yang terluas dan alat dagangan, infrastruktur moden, dan persekitaran bekerja yang fleksibel.
Merupakan salah satu program perdagangan Internet yang paling popular. Platform ini menawarkan kemungkinan yang terluas bagi pedagang, tanpa mengira kelayakan mereka: analisis teknikal lanjutan, sistem perdagangan yang fleksibel, perdagangan algoritma, dan penasihat perdagangan.
MetaTrader 4 adalah platform dagangan, menganalisa pasaran kewangan, dan menggunakan penasihat perdagangan
Fungsi MetaTrader 4
CIRI-CIRI
Ketiadaan meja urusan membuat ia mustahil bagi broker untuk melaraskan dan menyebut semula harga, dan ini akan menjamin pelaksanaan pesanan yang sempurna untuk mencapai matlamat dagangan anda.
KEPANTASAN
Untuk melakukan perdagangan, hanya klik pada carta, anda boleh memasuki pasaran secepat mungkin.
CARTA
Bahagian grafik MT4 dilengkapi dengan semua fungsi untuk memenuhi keperluan mana-mana pedagang. Pelaksanaan mod pembentangan yang berbeza, susun atur dan templat yang boleh disesuaikan membolehkan anda mendapatkan gambaran keseluruhan pasaran dengan cara yang senang dan mudah.

Jangan terlepas kedudukan pembukaan anda - hargai peluang dagangan anda dengan menggunakan perpustakaan penunjuk MT4 yang luas.

Anda boleh membuat penunjuk peribadi anda sendiri dalam C# atau menggunakan dan menggabungkan penunjuk yang sedia ada.
INDIVIDUALITI

MetaTrader 4 menyediakan pelbagai alat yang diperlukan untuk analisis teknikal yang berkesan, termasuk penunjuk arah aliran utama, alat ukuran turun naik dan parameter lain yang dipaparkan pada carta. Semua alatan ini tersedia terus pada carta. Anda boleh menggunakan, mengubah suai dan mengalihkan objektif dan penunjuk dengan mudah, analisis secara automatik melaraskan kepada jangka masa dan tahap penskalaan anda.
Web mudah alih MetaTrader 4
+ Anda boleh mengawal akaun dagangan anda
+ Akses dari mana-mana sahaja di dunia pada bila-bila masa
+ Semua mod pelaksanaan dan pesanan MetaTrader 4
+ 3 jenis carta: bar, candlesticks Jepun dan carta garis
+ 9 tempoh masa: M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1 dan MN
+ 30 penunjuk teknikal
+ 24 objek analisis
+ Berita pasaran kewangan
+ Ruangan bual percuma dengan pedagang yang lain
Dioptimalkan untuk Chrome di Android dan iOS. Imej mudah untuk diskalakan dengan menggunakan jari anda. Ia memberikan ciri dan faedah termasuk satu akaun untuk kesemua jenis peranti.
Bawa dagangan anda bersama anda! MetaTrader 4 versi mudah alih adalah aplikasi yang berfungsi dengan sepenuhnya untuk segala peranti mudah alih, termasuk tablet, tanpa mengira sistem pengendaliannya.