ECN.Broker
CopyTrading
ECN.Broker
CopyTrading
Copytrading membolehkan pelabur menyalin terus kedudukan pasaran yang dibuka oleh pedagang profesional. Ini adalah salah satu alat penjanaan pendapatan yang paling mudah untuk pelabur
dan peniaga profesional.
Pedagang mencipta dan mengekalkan strategi mereka sendiri dalam ECN.Broker CopyTrading. Di sini mereka dipanggil pengurus strategi: misi mereka adalah untuk membeli dan menjual aset secara menguntungkan, jadi mereka menerima ganjaran tambahan daripada pelanggan mereka. Senarai strategi terbaik dijana dalam masa nyata pada halaman utama perkhidmatan.
Pelabur memilih dan melanggan strategi daripada senarai. Semua yang dilakukan oleh pengurus strategi akan disalin ke dalam akaun pelanggan dalam masa nyata. Pelabur tidak perlu risau tentang perdagangan: pengurus menguruskan semua dagangan.
ECN.Broker CopyTrading mempunyai tetapan dan ciri lanjutan untuk pengurusan strategi dan langganan yang mudah.
Manfaatkan pengalaman
langganan Strategi profesional dalam ECN.Broker CopyTrading ialah salah satu cara paling mudah untuk menggunakan pengetahuan pakar pedagang dalam amalan. Pelanggan strategi menjimatkan masa, tetapi mendapat keuntungan yang sama seperti profesional. Dengan melanggan strategi, anda tidak kehilangan kawalan ke atas keuntungan anda dan anda masih boleh menutup dagangan dan membuka yang baharu.

Dalam ECN.Broker CopyTrading anda bukan sahaja boleh memilih strategi untuk menyalin, tetapi juga memilih jumlah penyalinan yang optimum.

Untuk Pelabur
Gunakan kepakaran pada akaun anda dalam 5 langkah:
Pilih strategi pada halaman utama perkhidmatan ECN.Broker CopyTrading
Buka akaun COPY dan deposit serendah $100
Konfigurasikan dan langgan strategi pilihan anda
Peroleh keuntungan setiap kali pengurus strategi membuat perdagangan yang menguntungkan
Komisen pengurus akan dikeluarkan secara automatik daripada akaun anda untuk melanggan strategi
Langkah 1
Langkah 2
Langkah 3
Langkah 4
Langkah 5
Cara memilih strategi
Pilih strategi dengan prestasi terbaik. ECN.Broker CopyTrading mengandungi strategi dengan keuntungan yang berbeza, bilangan pelanggan dan jumlah wang terurus. Anda boleh menganggarkan tahap risiko berdasarkan pengeluaran maksimum. Pengalaman pengurus boleh dilihat dengan umur strategi. Setiap pengurus strategi menetapkan jenis dan tahap bayarannya. Pilih strategi yang paling sesuai untuk anda berdasarkan parameter ini

Tentukan jumlah pelaburan anda dan cara anda ingin membahagikannya antara strategi. Anda boleh membuka beberapa langganan untuk strategi pada masa yang sama pada satu akaun atau anda boleh membahagikan jumlah tertentu untuk setiap strategi antara akaun COPY yang berbeza. Anda boleh membuka sehingga 30 langganan pada satu akaun.
Bagaimana untuk menyediakan langganan
Pelanggan strategi dalam ECN.Broker CopyTrading boleh menguruskan volum dan nisbah dagangan yang disalin. Apabila anda telah memilih strategi dan menyediakan akaun untuk langganan, anda boleh memilih salah satu daripada empat cara penyalinan:
Dagangan akan disalin dengan volum lot yang sama seperti pengurus. Sebagai contoh, jika strategi akan membeli satu lot, lot yang sama akan disalin ke dalam akaun anda.
Dagangan akan disalin dengan volum lot tetap, yang anda tentukan: daripada $1 hingga $100;
Tawaran akan disalin dengan nisbah tertentu dari 1 hingga 10;
Jumlah akan ditentukan secara automatik oleh nisbah dana dalam akaun pelabur kepada dana dalam akaun pengurus.
Sentiasa pastikan akaun anda mempunyai dana yang mencukupi untuk membuat dagangan dalam jumlah yang ditentukan, jika tidak, dagangan baharu tidak akan disalin.
1
2
3
4
Anda boleh mengurus dan menjejaki langganan anda pada halaman Langganan Saya, di mana ia dikumpulkan mengikut akaun. Ia boleh dijeda dan ditutup dan tetapan boleh ditukar, sebagai contoh, untuk meningkatkan volum salinan jika anda suka cara peniaga berfungsi. Pada masa yang sama, semua dagangan aktif dalam strategi ditutup.
Pilih syarat langganan yang terbaik
Tiada komisen khas untuk langganan strategi dalam ECN.Broker CopyTrading, kecuali untuk yuran pengurus strategi. Ia boleh dalam bentuk:
Syarat langganan ditunjukkan dalam senarai strategi dan pada halaman setiap strategi individu. Apabila anda melanggan strategi dengan komisen setiap tempoh, anda sepatutnya mempunyai dana yang mencukupi dalam akaun anda untuk membayar komisen – sebagai tambahan kepada deposit minimum $100. Komisen pembrokeran biasa juga ditolak apabila anda membuat dagangan dalam strategi.
peratus keuntungan
jumlah tetap setiap dagangan
jumlah untuk tempoh tertentu
Melabur menjadi begitu mudah dengan ECN.Broker CopyTrading
Temui pasaran dan instrumen baharu - indeks, saham, komoditi dan mata wang kripto - walaupun anda belum memahaminya lagi. Jimat masa dan usaha: buka akaun dan langgan strategi ECN.Broker CopyTrading dan buat keuntungan.

CopyTrading ialah cara mudah untuk berdagang pasaran yang berbeza, mencari keseimbangan sempurna antara risiko dan pulangan tanpa perlu sentiasa mempelajari persekitaran perdagangan dan pasaran. Mungkin anda tidak begitu biasa dengan komoditi atau logam berdagang, tetapi ingin mengimbangi portfolio anda? Pilih sahaja strategi yang betul.

Dapatkan bonus tambahan untuk pengetahuan pakar anda. Buka strategi anda di ECN.Broker CopyTrading dan dapatkan ganjaran tetap.
Untuk Pedagang Profesional
Temui strategi dagangan anda sendiri dalam 5 langkah:
Buka akaun COPY di kawasan peribadi ECN.Broker anda
Buka strategi dengan mengklik butang pada halaman Strategi Saya. Pilih akaun yang tersedia dan sediakan salah satu daripada tiga jenis komisen
Namakan strategi anda, supaya pelanggan memahami perkara yang anda fokuskan dalam perdagangan
Membiayai akaun anda dan mula berdagang mengikut visi pakar anda. Tiada had deposit minimum atau maksimum untuk strategi anda: berdagang seperti yang anda lihat patut
Untung bukan sahaja daripada dagangan, tetapi juga daripada setiap pelanggan
Langkah 1
Langkah 2
Langkah 3
Langkah 4
Langkah 5
Satu akaun berfungsi untuk satu strategi sahaja. Akaun strategi tidak seharusnya mengandungi langganan aktif untuk strategi lain. Anda tidak boleh berkongsi maklumat tentang diri anda dan gaya dagangan anda dengan pelanggan anda.
Keadaan yang lebih baik bermakna lebih ramai pelanggan
Semakin lama sejarah dagangan akaun anda dan semakin banyak maklumat yang anda berikan kepada pelanggan anda, semakin besar kemungkinan anda memperoleh pengikut yang mencukupi. Anda boleh menyediakan sebarang bentuk pampasan yang mudah, tetapi cuba tawarkan syarat yang agak menarik kepada pelanggan anda.
mudah dan kelajuan dagangan yang lebih baik
Menjadi pengurus strategi di ECN.Broker CopyTrading bermakna pelaksanaan segera dan penyalinan dagangan tanpa sebut harga semula. Spread rendah, 270+ instrumen dagangan dalam pelbagai pasaran (malah mata wang kripto!) dan leverage sehingga 1:1000: ECN.Broker CopyTrading menawarkan segala-galanya untuk menjadikan anda dan pelanggan anda kejayaan yang memberangsangkan. Dan - tiada deposit atau yuran pengeluaran!
ECN.Broker ialah broker untuk pedagang dan pelabur yang memilih syarat terbaik dan menghargai kebebasan kewangan. Kami telah beroperasi sejak 2015 dan sentiasa meningkatkan perkhidmatan dan tawaran kami untuk menjadikan alat dan teknologi pasaran termaju tersedia kepada semua orang.

Kami menyediakan interaksi segera dengan pembekal kecairan di mana-mana sahaja di dunia secara langsung, dan peniaga membuat keputusan penting mereka sendiri atau mengikuti strategi yang terbukti berjaya. Ini adalah ECN benar - dan broker yang benar.
ECN.Broker bermaksud:
270+
Instrumen kewangan yang paling berkesan, dipilih dan diuji dalam amalan: mata wang kripto, pasangan mata wang, saham, ETF, komoditi, REITs
$1
Ambang kemasukan minimum, syarat khas dan akaun untuk pedagang baru
1:1000
Leverage optimum untuk dagangan. Urus keuntungan dan risiko anda
0%
Tiada yuran deposit dan pengeluaran
Tentang ECN.Broker
ECN.Broker CopyTrading
Anda boleh menjadi pengurus dan pelanggan
Dalam ECN.Broker CopyTrading anda boleh menguruskan strategi dan melanggannya pada masa yang sama. Untuk tujuan ini anda perlu membuka akaun yang berbeza.
Keadaan yang sempurna untuk berdagang dan melabur
Spread, komisen dan sebut harga semula tidak lagi akan mengganggu pulangan yang baik. Tiada lagi halangan antara anda dan kejayaan dagangan anda!
Sesuaikan pengalaman anda
Kami telah mengumpul kemungkinan unik untuk penyesuaian penyalinan perdagangan. Cari gabungan tetapan yang sempurna untuk disesuaikan dengan gaya dagangan anda.
Sentiasa dalam perlindungan Pasukan Sokongan Pelanggan
Jika berlaku masalah, jangan teragak-agak untuk menghubungi Sokongan Pelanggan. Kami sentiasa bersedia untuk membantu.
Kami semakin baik setiap hari
Perkhidmatan ECN.Broker CopyTrading akan berkembang dan menjadi lebih selesa setiap hari. Kami terus mengusahakan kualiti perkhidmatan kami. Jika anda mempunyai sebarang idea, cadangan dan komen - jangan ragu untuk berkongsi dengan kami!
Kami telah menyediakan panduan lengkap tentang cara mencipta dan melanggan strategi dalam ECN.Broker CopyTrading. Di sini anda boleh mempelajari semua fungsi dan ciri perkhidmatan, serta senario penggunaan.
Panduan pengguna