ECN.Broker - broker ECN terbaik 2022
ECN.Broker
ECN.Broker Memenangi "Broker ECN Terbaik" di Anugerah Traders Union 2022
Anugerah Traders Union merupakan undian secara besar-besaran oleh pedagang dan pelanggan untuk syarikat kewangan yang paling maju dan dipercayai untuk tahun tertentu. Tahun ini, lebih daripada dua ratus syarikat berjuang untuk kemenangan dalam 30 pencalonan.
ECN.Broker ternyata terbaik dalam segala-galanya dalam broker ECN: kelajuan pelaksanaan order, spread yang sikit, tiada requotes dan tahap perdagangan yang menggalakkan yang tertinggi di ECN.Broker.

Gelaran "Broker ECN Terbaik" bermaksud ECN.Broker memastikan setiap urusniaga dilakukan pada harga yang terbaik dan mempunyai pemprosesan yang stabil dan terpantas di kalangan broker yang lain.
The Traders Union Awards
"Anugerah Traders Union" merupakan acara tahunan bagi dunia kewangan. Pengundian dalam rangka kerja anugerah tersebut menunjukkan keputusan tahun tersebut dan menentukan senarai syarikat kewangan maju dalam setiap segmen pasaran.


Halaman pemenang telah menerbitkan senarai penuh pemenang serta maklumat pengundian.
Selama lebih daripada 10 tahun, MOFT (Traders Union) telah menjadi penganjur dan rakan kongsi VIP Anugerah Traders Union tahunan.

MOFT (MOFT, atau Traders Union) merupakan persatuan pedagang forex antarabangsa yang pertama dan terbesar di dunia, yang membentuk keadaan dagangan yang paling selesa untuk pesertanya. Persatuan ini terlibat dalam penilaian organisasi pembrokeran dan bursa, mengadakan peraduan, undian dan anugerah untuk membentuk gambaran yang boleh difahami dalam pasaran perkhidmatan untuk pedagang dan pelabur. MOFT juga melindungi hak pedagang apabila bekerja dengan broker.