IANYA MUDAH UNTUK DIKETAHUI
Siapakah kami?
Kami adalah ECN.Broker
Kami berusaha untuk mewujudkan persekitaran perdagangan, setelus dan jujur ​​yang mungkin, dengan sempadan antara pasaran dan pedagang dipadamkan sepenuhnya.
Kami menukar konsep perdagangan pasaran kewangan, menghapuskan halangan antara anda dan kejayaan anda.
Kami memastikan interaksi langsung (ECN) dengan penyedia kecairan di mana-mana sahaja di dunia, anda membuat keputusan penting sendiri dan menyemak strategi kejayaan pedagang terbaik dunia.
Kami menyediakan kepada pelanggan kami akses kepada instrumen kewangan paling cekap yang dipilih dan diuji oleh pakar terkemuka dari seluruh dunia. Keseluruhan falsafah kami adalah berdasarkan penggunaan produk inovatif untuk melaksanakan pelan kewangan pelanggan kami dengan berkesan.
Kami yakin bahawa inovasi dan cara yang betul menjadikan intipati kejayaan.
Kami menambah baik. Kami dengan bersemangat berusaha untuk menyelesaikan banyak masalah menarik yang kompleks dalam sektor kewangan yang membuat perubahan positif untuk memenuhi minat ribuan peniaga setiap hari yang membuat berjuta-juta transaksi.
Sibilit ltd. Registration number 2023-00135 and registered office at the Sotheby Building, Rodney Bay, Gros-Islet, Saint Lucia P.O. Box 838.
LETTER B LTD. 3rd Floor, 120 Baker Street, London, England, W1U 6TU is paying agent of Sibilit Ltd. ©
Place of business activity: 71 Vazha-Pshavela ave, Block 2 Space 5, Tbilisi, Georgia, 0186.
Berdagang adalah kaedah pelaburan yang hebat